Motivasi, Perniagaan, Kewangan Peribadi

BUAT DUIT TANPA MODAL HANYA DAFTAR, PROMOSI & TERIMA WANG

Salam pembaca sekalian,

Wah..Mungkin tajuk diatas bunyinya macam ‘hype’?
Macam program buat duit dan skim piramid pulakan?

Apakah saya sekarang sedang menjalankan skim cepat kaya?
Oh, tidak! Tidak sama sekali…jangan salah anggap ya :)

Tapi apa yang nak saya kongsikan dengan pembaca semua
adalah suatu fenomena yang sedang melanda pemasaran
internet di Malaysia sekarang ni…

Memang benar, anda sebenarnya tak perlukan modal, hanya
perlu daftar, dan promosikan sahaja…

Itulah realitinya! Ianya adalah affiliate atau lebih tepat
lagi dikenali sebagai pemasaran affiliate.

Anda hanya perlu daftar sebagai agen secara percuma
dan sebaik disahkan sebagai ejen promosi, anda terus
boleh promosikan link affiliate anda tu…

Apabila ada pembeli yang klik dan buat belian melalui
link affiliate yang anda promosikan tu…maka anda akan
dibayar komisyen oleh pemilik produk tersebut..

Menarik bukan? :)

Hanya promosikan produk orang lain melalui link affiliate anda
kepada rakan-rakan anda dan anda terima komisen yang lumayan.

Saya sendiri sehingga kini dah nikmati hasil 4 angka yang datangnya
dari pendapatan pemasaran affiliate ni sahaja, hanya dengan membantu
mempromosikan jualan produk orang lain…

Walaupun jumlahnya taklah banyak (sebab ada yang yang boleh dapat
5 angka) namun ianya sesuatu yang agak baik bagi suatu kerja yang dilakukan
kurang 10 minit sehari…

Saya juga ada menyediakan peluang ini kepada pembaca untuk mulakan
pemasaran affiliate untuk produk yang saya terbitkan…setiap bulan
saya membayar komisen tidak kurang 4 angka sebulan kepada para agen
affiliate saya yang berjaya membuat jualan dan promosi.

Jangan risau, saya dah terlibat dalam bidang ini lebih dari 3 tahun…
setiap jualan yang dibuat oleh agen saya, bayaran akan dibuat pada setiap
hujung bulan.

Anda boleh daftar PERCUMA melalui link berikut:

—> http://pemikirkaya.com/affiliate/

Pssstttt.. jika anda masih kosong lagi tentang affiliate, dan nak belajar

bagaimana nak bermula dengannya, saya cadangkan juga panduan dibawah ini:

atau

Seronok sebenarnya jadi ejen affiliate ni…ianya tidak perlukan modal semasa pendaftaran.. Saya juga sedang melakukannya saat anda membaca blog ini!

Tapi untuk berjaya dalam apa jua perkara perkara nombor 1 adalah ILMU!

Anda boleh dapat Laporan PERCUMA Bagaimana Nak Dapat 4 hingga 5 angka sebulan melalui pemasaran affiliate melalui link berikut;

http://www.pemikirkaya.com/RahsiaAffiliate

Semoga berjaya!

THINKERICH

Bookmark Artikel Ini:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “BUAT DUIT TANPA MODAL HANYA DAFTAR, PROMOSI & TERIMA WANG”

  1. nik says:

    bgaimana nak menyertainya?

  2. syafiq says:

    betul ke tak

  3. mohd afifi says:

    saya berminat,tapi cmne nak join ea?

  4. ARIFF SHOBRI says:

    join~! tp camne??

  5. emmanayumi says:

    nak joind tapi mcm mna caranya?

  6. emmanayumi says:

    betul ke ni atau tipu je?

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to ppc software, massage beds and web design firm