Motivasi, Pendidikan, Perniagaan, Kewangan Peribadi

Archive for the ‘Skim Cepat Kaya’ Category

Pasaran Skim Cepat Kaya

Semua produk mempunyai pasarannya sendiri. Orang yang membeli kereta Honda membeli Honda. Orang yang membeli Toyota membeli Toyota. Skim cepat kaya pun mempunyai pasarannya sendiri. Yang membeli Skim Cepat Kaya akan terus membeli Skim Cepat Kaya. Yang tidak membeli Skim Cepat Kaya takkan membeli Skim Cepat Kaya. Jumlah pembeli Skim Cepat Kaya adalah TERHAD. Sebanyak […]

KISAH SKIM CEPAT KAYA LAGI

Salam pembaca blog, Pertama sekali saya nak ucapkan selamat bercuti kepada mereka yang bekerja office hours… Minggu lepas dah kerja 4 hari seminggu…sebab Jumaat lalu cuti Maal Hijrah…Awal Muharam Hari ini, Jumaat 25 Disember 2009, cuti juga -Krismas.. Dan Jumaat depan 1 Januari 2010, cuti lagi..Tahun baru (tidak termasuk Terengganu, Kelantan & Kedah)… Selamat bercuti […]

SOALAN LAZIM BAGI PEMBAYARAN BALIK SKIM PELABURAN SWISS CASH

Salam pembaca blog pemikirkaya? Apa khabar semoga sihat…. Hmm..kali ini saya nak kongsikan soal jawab tentang pembayaran balik Skim Pelaburan Swiss Cash. Kepada sesiapa yang pernah terlibat dengan skim pelaburan ini dan memenuhi syarat-syarat tuntutan balik tersebut bolehlah mula menuntutnya semula mulai tahun depan. Berikut saya sertakan untuk rujukan para pembaca semua…. S1: Apakah status […]

PERNIAGAAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?

Salam pembaca blog pemikirkaya! Apa khabar? Semoga sihat hendaknya. Bertemu lagi kita pada kali ini! Minggu lalu sewaktu berada di KL, saya berkesempatan singgah sekejap di sebuah syarikat penerbitan buku yang cukup terkenal. Hmm…untuk makluman para pembaca semua, saya lebih suka beli buku terus dari penerbitnya kerana saya boleh dapat diskaun sehingga 25% berbanding di […]

PERMAINAN JUDI INTERNET

Salam pembaca blog pemikirkaya! Jika tahun 2007 heboh pasal pelaburan internet, kini muncul pula trend terbaru orang yang sedang mabuk mencari wang dan duit segera dengan menyertai perjudian internet pula. “Bro, aku baru menang RM42,820.00!”, jerit seorang kenalan kepada saya! “Main benda nih, prinsipnya mudah jangan tamak! Tapi duit yang aku dapat, aku tak buat […]

KISAH SKIM CEPAT KAYA DARI KL PART 2

Salam pembaca blog pemikirkaya! Ini kisah berikutnya kegiatan skim cepat kaya yang tak sudah-sudah dilakukan oleh masyarakat hari ini. Kisahnya datang dari Kuala Lumpur. Mungkin kerana tuntutan kehidupan dan tekanan kos sara hidup yang tinggi menyebabkan ramai yang lebih rela terjebak dengan Skim sebegini untuk terus ‘survive’! Dan sudah tentulah mereka yang menyertainya datangnya dari […]

KISAH SKIM CEPAT KAYA DARI KL

Salam pembaca blog pemikirkaya, Apa khabar? Saya baru pulang dari KL (Maaf lama tak update blog ni) setelah selesai menandatangani perjanjian dengan pihak True Wealth Sdn. Bhd.(Oh, ya bagi mereka yang tak kenal dengan True Wealth Sdn. Bhd ianya adalah syarikat milik Saudara Azizi Ali, Jurulatih Jutawan, dan juga penulis buku Jutawan Dari Planet Jupiter […]

LARANGAN PENGLIBATAN PEGAWAI AWAM DALAM SKIM CEPAT KAYA

Salam pembaca Blog PemikirKaya dot com! Bertemu lagi kita pada kali ini dan apa yang menariknya artikel blog pemikirkaya  dot com masih  berkisar tentang SKIM CEPAT KAYA! Saya masih ingat kata-kata daripada seorang pegawai awam yang pernah menyuarakan pendapatnya tentang taraf hidup kakitangan awam, lebih kurang 10 tahun yang lalu, katanya; “Kalau setakat kerja dengan […]

BANK NEGARA SERBU GEMILANG MIRZA | SKIM CEPAT KAYA

Salam pembaca blog PemikirKaya dot com! Apa khabar? Semoga berada dalam situasi yang baik dan berlapang dada selalu hendaknya! Ini kerana apabila berada dalam keadaan berlapang dada, maka sudah tentulah fikiran dan minda pun turut sama beroleh kecerdasan untuk berfikir! Ya, berfikir untuk kebaikan diri, keluarga, bangsa dan agama.. Bercerita pasal berfikir ni, ramai di […]

BAGAIMANAKAH UNTUK MENGESAN SKIM CEPAT KAYA?

Salam pembaca blog! Kita bersua lagi hari ini! Baiklah sebagaimana yang dijanjikan sebelum ini blog PemikirKaya dot com akan  meneruskan khidmat untuk menyedarkan masyarakat akan penipuan dan pembohongan Skim Cepat Kaya! Baiklah, ada ramai yang bertanya saya berkenaan persoalan ini… “Bagaimanakah Untuk Mengesan Skim Cepat Kaya?” “Saya Keliru dengan pelbagai tawaran berbentuk skim pelaburan, skim […]

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to ppc software, massage beds and web design firm