Fakta 1: Produk-produk digital mudah dijual dan mempunyai margin sebanyak 50-500%...

Fakta 2: Clickbank merupakan tempat terbaik untuk para penerbit dan afiliat produk digital... 

Fakta 3: Beribu-ribu usahawan bijak telahpun bersara awal hanya dengan menggunakan Clickbank sahaja... 


Dari Meja Gobala Krishnan & Khairulnahar a.k.a Thinkerich
Tarikh:
RE: "Senjata Rahsia" yang Digunakan oleh Para Jutawan Internet

Rakan yang dihargai,

Saya gembira anda melawat laman ini, begitu juga dengan anda, sebaik sahaja anda menyedari hakikat betapa banyak wang yang dapat diperolehi dengan rahsia-rahsia yang akan saya ajarkan nanti. Clickbank adalah kunci kepada masa hadapan dan kekayaan anda; anda hanya perlu mempelajari beberapa rahsia mudah untuk mencapai kejayaan yang terbilang. 

Program-program affiliate atas talian telahpun wujud sejak tahun 1990-an lagi, dalam pelbagai jenis bentuk dan rupa. Ramai orang seperti anda dan saya telah memperoleh sejumlah
wang besar  darinya, yang mana kebanyakannya melalui pendekatan cuba jaya dan pembelajaran yang berterusan. 

Kini, buat pertama kalinya, anda boleh menjana pendapatan wang yang banyak tanpa melalui proses cuba jaya kerana saya telahpun menghabiskan masa bertahun-tahun melakukannya untuk anda! Buat pertama kali, wujudnya sebuah sumber yang komprehensif untuk mengajar anda pelajaran-pelajaran berguna supaya anda dapat terus mendapatkan hasil. 

Cerita lengkap cara kaya dengan Clickbank ada di sini menanti anda; anda hanya perlu membuat pilihan untuk bermula sekarang juga. Clickbank sememangnya membuat orang seperti anda kaya-raya - golongan ibu yang bekerja dari rumah, ibu/bapa tunggal yang mencari-cari pendapatan yang lebih baik, pelajar-pelajar kolej yang mahu mendapatkan wang untuk bayaran yuran dan ramai lagi.  

Kesemua mereka ini memperoleh keuntungan besar dengan Clickbank dan anda juga boleh melakukannya! 

Menerusi sebuah sistem revolusi yang memecah acuan "model perniagaan biasa" dan menghancurkan kebanyakan "kebenaran" yang diajar selama ini, anda akan mendapati secara tepat bagaimana untuk mengambil kesempatan terhadap peluang-peluang yang ditawarkan ClickBank. 

Anda tidak semestinya menjadi seorang pakar komputer mahupun seorang pakar teknologi! 

Malahan...

Malah Jika Anda Tidak Pernah Tahu-Menahu Mengenai ClickBank Sebelum Ini dan Cara Ia Berfungsi, Anda Masih Dapat Menjanakan Wang!  

Jika anda boleh menggunakan sebuah komputer dan mengakses Internet, maka anda sudahpun mempunyai kemahiran asas yang diperlukan untuk memperoleh wang dengan ClickBank.  Sistem ini sangat mudah digunakan dan boleh dipelajari dalam masa yang singkat sehinggakan ianya mudah untuk menjadi seorang penjual semula produk ClickBank, seterusnyanya menjadi seorang afiliat ClickBank. 

Anda mungkin perasan laman-laman web yang memuatkan pautan ke perniagan dan perkhidmatan lain dalam web. Tetapi adakah anda tahu bahawa pautan tersebut merupakan kekunci dalam penjanaan pendapatan yang anda mahukan dan layak diterima anda? Ramai yang lain seperti anda telahpun melakukannya dan memperoleh keuntungan yang besar. 

Dan kini, anda boleh mendapatkan keuntungan besar untuk diri anda sendiri! 

Sehingga kini, ia mengambil masa yang lama, percubaan dan kesilapan untuk berjaya dengan ClickBank sehinggakan ramai yang berputus asa dan beralih ke perkara yang lain. 

Namun begitu, kini, anda berpeluang untuk melakukan sesuatu yang berbeza. Anda boleh membuat wang sebanyak yang anda mahu - JIKA ANDA TAHU RAHSIA-RAHSIA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN KEUNTUNGAN TIDAK TERHINGGA DENGAN CLICKBANK! 

Di manakah ANDA boleh mempelajari rahsia-rahsia tersebut?


ClickBank Step By Step Mengandungi Rahsia Kejayaan Masa Hadapan Anda!
 

Terkandung dalam buku yang mengagumkan ini, anda akan dapati sekoleksi lengkap maklumat yang anda perlukan untuk membuat wang dengan ClickBank, seperti: 

Bermula dengan akaun penjual afiliat anda... 

Memulakan laman web anda sendiri...

Mengenal pasti bidang yang boleh menguntungkan anda...

Memilih tawaran ClickBank yang sesuai untuk anda...

Rahsia untuk menjana pendapatan sepanjang hayat menggunakan ClickBank...

Di atas merupakan hanya sekilas sahaja maklumat penting yang anda tidak akan jumpa di mana-mana tempat lain. Hanya ClickBank Step By Step yang memuatkan SEGALANYA yang anda perlu untuk mula melihat kemasukan keuntungan dengan mata anda sendiri! 

Terdapat pelbagai pihak tidak bertanggungjawab yang mendakwa mereka menawarkan buku atau perisian yang dapat mengajar anda cara ajaib untuk membuat wang dengan ClickBank. Ada di antaranya yang mencadangkan beberapa idea yang boleh jadi berhasil dalam keadaan tertentu jika anda sememangnya seorang pakar. Tetapi TIADA di antaranya yang mengandungi STRATEGI-STRATEGI KOMPREHENSIF dan TEKNIK-TEKNIK MENJANAKAN KEUNTUNGAN 100% teruji dan terbukti seperti ClickBank Step By Step. 

Dapatkah anda bayangkan membuat wang yang begitu banyak dengan ClickBank sehinggakan anda tidak perlu risau mengenai pembayaran bil lagi?


Adakah anda mahu memperoleh sejumlah wang yang banyak dengan hanya menggunakan ClickBank?

Terima kasih kepada ClickBank Step By Step, saya kini memperoleh pendapatan lebih dari suami saya, ibu bapa saya, malah makcik dan pakcik saya yang kaya! 

Secara tiba-tiba, saya merupakan orang paling berjaya dalam keluarga dan kesemuanya saya terhutang budi kepada buku menakjubkan ini. Petua-petua praktikal dan rahsia-rahsia inovatif yang terkandung membuatkannya mudah untuk sesiapa sahaja membuat wang dengan ClickBank!

Terima kasih banyak-banyak kerana mengubah hidup saya!
Betty Robertson, Madison, Wisconsin

 

Benarkah Seseorang Seperti Saya Boleh Mendapatkan Keuntungan Besar Dengan Menggunakan ClickBank? 


Jawapannya adalah Sememangnya, YA! 

Kebanyakan buku-buku ClickBank membuatkannya seakan sukar dan rumit untuk membuat wang dengan ClickBank, namun hakikatnya, ia tidak rumit mahupun sukar langsung. 

Hakikatnya, jika anda tahu langkah-langkah mudah yang perlu untuk memilih produk bersesuaian dengan bidang yang boleh menguntungkan anda, membuat wang dengan ClickBank sememangnya perkara senang. 

Biar saya jelaskan - anda tidak akan memperoleh keuntungan besar dengan hanya duduk di situ tanpa melakukan apa-apa. Anda perlu memperuntukkkan tenaga untuk sistem ini, tetapi saya berjanji kepada anda bahawa ianya sangat menarik dan menyeronokkan. 

Bolehkah anda bayangkan betapa hebatnya perasaan anda apabila memperoleh wang setiap hari sama banyak seperti pendapatan anda dalam seminggu atau sebulan? Apa yang anda impikan untuk membelanjakan kekayaan baru anda? 

Jangan melengahkan masa lagi, anda boleh memulakan hidup dipenuhi kemewahan dan keselesaan sekarang juga. 

Rahsia-Rahsia Berharga Apakah Yang Akan Didedahkan Dalam ClickBank Step By Step?

Perhatikan Isi Kandungan sebenar dari e-book yang menakjubkan ini...

Isi Kandungan

Bab 1: ClickBank: Segalanya Yang Anda Perlu Tahu Supaya Ia Berhasil Untuk Anda
Program-Program Afiliat dan Laman Web Anda
Afiliat: Apakah itu Afiliat?

Bab 2: Apa Itu ClickBank Dan Adakah Ia Sesuai Untuk Anda?
Apa itu ClickBank?
Kontrak Pelanggan
Kontrak Jualan
Jualan
Pembayaran
Menutup atau Memindahkan Akaun
Cukai

Bab 3: Mengoptimakan Laman Web Anda Untuk ClickBank
Perdagangan Atas Talian
Mengenal Pasti Nama
Di mana membuat pendaftaran?
Hosting
Memahami HTML
Peralatan Penerbitan ClickBank 

Bab 4: Mengenal Pasti Bidang Menguntungkan Anda
Menilai Laman Anda
Menyertai Suatu Afiliat
Proses Pendaftaran
Adakah ClickBank Sesuai Untuk Anda?
Padanan Yang Betul

Bab 5: Asas-Asas Pemasaran
Mengoptimakan Laman untuk Carian Optimizing sites for search
Petua-Petua Imej
Perkara yang harus dipaparkan


Bab 6: Menjejak Perbelanjaan lwn. Hasil
Asas-Asas Perakaunan
Ketahui Detik Pulang Modal Anda
Strategi-Strategi Perakaunan
Asas Perniagaan Kecil
Perisian Perakaunan
Perincian ClickBank 


Bab 7: Meningkatkan Potensi Pendapatan
Meningkatkan Taraf
Menyasarkan Pasaran Anda
Penerangan Segmen Pasaran

Bab 8: Petua Kejayaan Dari Laman-Laman ClickBank Teratas
Menakrifkan kejayaan
Memetik Covey
Mengaplikasikan Covey terhadap diri  sendiri
Laman web kerjaya & penilaian diri 

Bab 9: Memastikan Kejayaan Yang Berterusan
Jenis-jenis Pelanggan
Mengendalikan Setiap Jenis
Kesedaran Kualiti
Tekad
Pendesak
Kasual
Kesilapan untuk Dielakkan
Kuasai Diri, Kuasai Pelanggan
Sumber dan Latihan Tambahan

Bab10: Ke Mana Pula Selepas Ini?
Masa Hadapan
Mengenal Pasti Suatu Keperluan
Memenuhi Keperluan
Pemilik Rumah
Bandar
Daerah
Negeri
Persekutuan
Isu-isu ClickBank
Menjangkaui ClickBank - melebarkan sayap

Di sini merupakan sekadar beberapa perkara yang anda akan pelajari...

 
 • Program-Program Afiliat - Memahami dengan tepat cara program afiliat berfungsi supaya anda lebih senang menentukan program mana yang terbaik untuk anda
 
 • Butir-Butir ClickBank - Gambaran keseluruhan mengenai isu-isu kontrak, jualan, pembayaran, perakaunan, cukai; petua-petua praktikal dan maklumat untuk pemahaman mendalam mengenai cara ClickBank berfungsi
 
 • Dunia Laman Web - Dari mula hingga ke akhir, laman web anda merupakan asas terpenting kejayaan ClickBank, oleh itu anda perlulah memberi perhatian teliti terhadap segala-galanya, dari nama ke struktur reka bentuk keseluruhannya 

 • ClickBank Step By Step telah benar-benar mengubah hidup saya. Dahulu, saya sering tersilap dan terlibat dengan mereka dari web yang menjanjikan kekayaan tidak terhingga tetapi akhirnya, mereka yang menjadi kaya dari orang seperti saya! Namun sebaliknya, buku ini berbeza kerana ia merupakan satu-satunya buku saya temui yang sah, tepat dan benar-benar berhasil. 

  Jika anda mahu menjana banyak wang melalui web dan penat akan pelbagai kes penipuan di atas talian, buku ini sememangnya untuk anda. Tiada benda lain yang pernah saya beli yang mengotakan janji-janji seperti buku ini.
   

  Vernon Shepard, New York, New York

   
 • Panduan Lengkap Penerbitan - Jika anda mahu menerbitkan dan menjual bahan anda sendiri, ClickBank merupakan tempat terbaik untuk melakukannya. Pelajari selok-belok menyatukan bahan-bahan anda dan menjualnya di ClickBank
 • Bidang Menguntungkan Anda - Memahami pelanggan anda merupakan kunci dalam menentukan produk ClickBank yang mana untuk dijual. Ikuti langkah-langkah mudah ini untuk mengkaji bidang yang menguntungkan anda dan dengar akan apa yang dikehendaki pelanggan anda. Dengan maklumat tersebut, anda akan tahu cara mengatur produk-produk dan hanya menghabiskan masa dengan afiliat yang wajar sahaja.  
 • Segalanya Pada Pemasaran - Anda mungkin mempunyai sebuah laman web yang tercanggih di dunia, tetapi jika tiada siapa yang tahu mengenainya atau di mana untuk mencarinya, maka anda tidak akan memperoleh satu sen sekalipun. Pelajari strategi-strategi atas talian mudah yang berkos rendah atau percuma untuk menghalakan trafik ke laman web anda, seterusnya menjanakan wang.  

 • Menjejak Kewangan Anda - Anda seharusnya berupaya menjejak kewangan anda untuk tahu produk yang mana membawa hasil atau tidak supaya anda dapat menumpukan perhatian kepada produk yang paling menguntungkan. Pelajari langkah-langkah utama yang diperlukan untuk pengurusan perakaunan dan kewangan yang betul untuk perniagaan atas talian anda. 

Saya pasti anda dapat lihat akan keuntungan besar yang boleh diperolehi dengan menggunakan ClickBank.  Adakah anda bersedia untuk mengambil langkah-langkah mudah yang diperlukan bagi menjanakan jumlah wang sebegini banyak untuk diri anda?? 

ClickBank Step By Step dipenuhi dengan maklumat berharga yang anda impikan, jadi mula kumpulkan kekayaan anda sekarang juga! 

Semua yang anda perlu tahu terdapat di dalam buku hebat ini, disusun untuk anda dalam jujukan yang logik, mudah untuk diikuti supaya anda tidak akan sesekali gagal. 

Tidakkan anda layak untuk menjadi kaya-raya?

Tidakkah anda layak untuk hidup seperti pemilik perniagaan atas talian yang berjaya?

Semestinya, YA!

Anda mungkin menjangka bahawa ClickBank Step By Step ini sangat mahal...namun, inilah satu-satunya bahagian di mana saya berbesar hati untuk mengatakan kami tidak sedikitpun memenuhi jangkaan tersebut... 

Seperti mana yang anda mungkin tahu, saya sentiasa berusaha untuk memberikan nilai ekstrim dalam setiap tawaran yang saya tawarkan dan sama juga buat kali ini. 

Walaupun kursus ini dengan mudah boleh distrukturkan menjadi suatu seminar hujung minggu yang berkos RM2000, saya tidak akan berbuat demikian. 

Malahan, jika anda membuat keputusan dan bertindak hari ini, anda akan memperoleh keseluruhan buku ClickBank Step By Step dengan harga yang sangat murah, RM50.

Bukankah ia berbaloi? Sebagai tambahan, saya akan memberikan anda sesuatu yang istimewa... 

Hak Jual-Semula Master Terhad Kini Ada Untuk "ClickBank Step By Step"!

 100% Keuntungan Milik Anda!

Untuk Masa Terhad anda boleh mendapatkan Hak Jual-Semula  "ClickBank Step By Step", dan miliki 100% keuntungan dari kesemua jualan anda! 

Hanya jual 2 salinan e-book baru ini dan anda sudahpun berada dalam zon keuntungan! 

Dapatkan sekarang sebelum hak jual-semula kehabisan! 

Begini cara ia berfungsi,  anda berupaya menjual ClickBank Step By Step kepada seramai pelanggan yang anda mahu pada apa jua harga yang anda mahu. Kami mengesyorkan anda menjualnya di antara RM50 hingga RM80. Tetapi, jangan sesekali anda menjualnya kurang dari RM50, kerana ia akan menetapkan pasaran pada tahap yang baik untuk para penjual semula yang lain. .

Anda hanya perlu menjual 2 salinan sahaja ClickBank Step By Step, di mana anda akan memperoleh untung. Berikut adalah beberapa perkara yang anda boleh dan tidak boleh lakukan dengan Hak Jual-Semula Master: 

[YA] Boleh diberi kepada pihak lain
[YA] Boleh dipakejkan dengan produk lain
[YA] Boleh dijual pada sebarang harga
[YA] Boleh ditawarkan sebagai bonus bersama produk lain
[YA] Boleh digunakan sebagai umpan untuk membina senarai anda
[YA] Boleh ditambahkan kepada laman web keahlian
[YA] Boleh jual Hak Jual-Semula (besertakan surat jualan)
[YA] Boleh jual Hak Jual-Semula Master

[TIDAK] Boleh disunting sepenuhnya dan meletakkan nama anda padanya
[
TIDAK] Boleh digunakan sebagai isi kandungan web
[
TIDAK] Boleh dibahagikan menjadi artikel-artikel yang lebih pendek
[
TIDAK] Boleh diselitkan dalam suatu e-kursus atau penjawab-auto sebagai isi kandungan 
[
TIDAK] Boleh ditawarkan melalui laman-laman lelongan
[
TIDAK] Boleh jual Hak Label Persendirian

 

Banner promosi juga dibekalkan:

 

Bertindak Cepat!  Saya menjual sebilangan terhad lesen hak jual-semula untuk ClickBank Step By Step. 

TERHAD, UNTUK 20 14 2 PEMBELI SAHAJA!!!

Jika pautan pesanan di bawah berfungsi, maka anda masih boleh membeli hak jual-semula ini. Jika anda klik pautan di bawah dan menerima suatu mesej mengatakan hak jual-semula habis dijual, maka anda mungkin terlepas.

Ia untuk masa yang terhad sahaja, saya mungkin akan menarik semula tawaran ini, oleh itu, jika anda benar-benar mahu mendapatkan wang yang banyak dengan peluang ini...Pesanlah sekarang! Sebelum ia terlambat! 

Anda berupaya menjual tanpa had seberapa banyak salinan yang anda mahu dan miliki 100% keuntungan yang anda perolehi, dan juga akhirnya anda dapat menjual produk anda sendiri melalui internet! 


Sudah Tiba Masanya Untuk Anda Mula Menjana Keuntungan Sepanjang Hayat Dengan Perniagaan ClickBank Anda! 

Fikirkanlah, dengan sekadar RM50.00 hari ini, anda boleh memulakan perniagaan ClickBank anda sendiri yang berjaya dalam sekelip mata!  

Bukan itu sahaja, dengan nilai tersebut anda boleh dapat Lesen Hak Jual Semula, Design Minisite, Surat Jualan & Banner Promosi bernilai RM500.00 PERCUMA!

Ia merupakan jumlah bayaran yang sedikit sahaja, untuk memulakan langkah ke arah perniagaan atas talian anda sendiri dan mula hidup dalam kemewahan seperti yang layak dijalani anda! 

Bersama Jaminan Pulangan Wang Kembali, anda tidak akan rugi apa-apa malah macam-macam yang anda akan perolehi! 

 Beginilah -- RM50.00 tidak akan membuat lubang pada dompet anda untuk mendapatkan ClickBank Step By Step dam mula menggunakannya untuk mengaut keuntungan besar sekarang juga! 

Anda Benar-Benar Tidak Mampu Melepaskan Peluang Pelaburan Ini Untuk Mendapatkan
“ClickBank Step By Step”

Ia mudah untuk mula sekarang juga. Hanya klik pada pautan pesanan di bawah.

Klik di bawah untuk membuat pesanan sekarang untuk hanya RM50.00 (walaupun jika ia pukul 3:00 pagi!). 

 

Ya, Saya Mesti Mendapatkan Pakej Menakjubkan Ini Sekarang Juga! 

Klik Butang Di Bawah Untuk Membuat Pesanan!

 

Ambil Tindakan dan Mula Sekarang!

Bukan Esok, Mulakan Hari Ini!

Anda hanya beberapa minit sahaja dari menggerakkan roda perniagaan ClickBank berjaya dan menguntungkan anda sendiri. Panduan kami akan mendedahkan rahsia yang akan secara dramatis merangsangkan keuntungan anda. 

Tidakkan Anda Berasa Anda Perlu Cuba Sendiri ClickBank 
Step By Step Hari Ini? 


Yang Ikhlas,

Gobala Krishnan & Khairulnahar a.k.a Thinkerich

Nota: Anda pasti gembira kerana akhirnya, anda boleh berhenti dari cuba mengaut keuntungan dengan laman web anda dengan cara yang susah. Janganlah habiskan minggu demi minggu cuba "mencari penyelesaiannya", biar ClickBank Step By Step tunjukkan caranya. 

Penafian Pendapatan

Setiap usaha telah dibuat untuk mempersembahkan produk ini dan potensinya secara tepat. Walaupun industri ini merupakan salah satu dari segelintir di mana seseorang boleh menulis cek sendiri dari segi pendapatan, tiada jaminan bahawa anda akan memperoleh wang menggunakan teknik dan idea terkandung dalam bahan-bahan yang ditawarkan. Contoh-contoh yang disebut dalam bahan tersebut tidak boleh ditakrifkan sebagai suatu janji atau jaminan pendapatan. Potensi pendapatan bergantung sepenuhnya kepada pengguna produk, idea dan teknik kami. Kami tidak bermaksud untuk menonjolkannya sebagai suatu "skim cepat kaya". 

Sebarang dakwaan yang dibuat mengenai pendapatan sebenar atau contoh keputusan sebenar boleh ditentusahkan mengikut permintaan. Tahap kejayaan anda dalam memperoleh keputusan yang didakwa dalam bahan kami berhantung kepada masa yang anda luangkan untuk program, idea dan teknik yang disebut, dan juga kepada kewangan, pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran anda. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza menurut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin kejayaan anda mahupun tahap pendapatan anda. Kami juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang tindakan anda. 

Bahan-bahan dalam produk dan laman web kami mungkin mengandungi maklumat yang meliputi atau berdasarkan kenyataan optimis terkandung dalam maksud Akta Pembaharuan Litigasi Keselamatan 1995. Kenyataan optimis menggambarkan jangkaan atau ramalan kami mengenai kejadian masa akan datang. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa ia tidak berkaitan dengan sebarang kejadian bersejarah mahupun kejadian terkini. Ia menggunakan perkataan seperti 'menjangka', 'menganggar', 'menjangka', 'mengunjur', 'berniat', 'merancang', 'percaya', dan perkataan serta istilah lain yang mempunyai maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan pendapatan berpotensi atau prestasi kewangan. 

Sebarang dan semua kenyataan optimis di sini atau pada sebarang bahan jualan kami adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan diberi bahawa anda akan memperoleh hasil yang sama seperti kami atay orang lain. Malahan, tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil dari idea dan teknik yang terkandung dalam bahan produk kami.