Halaman Tempahan


Saya Mahu Lesen MRR Ini Sekarang Juga!

Ya, Khairulnahar! Saya ingin memiliki Ebook ClickBank Step By Step sekarang juga dan telah memahami segala syarat dan terma yang telah ditetapkan:


Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

RM50.00 Sahaja

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM50.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 165125126698 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB 7006770081 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN

Masukkan alamat email thinkerich@gmail.com untuk rujukan bagi perbankan online

 

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

PERINGATAN : Isi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja.

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

* NAMA PENUH :
* E-MEL :
* NO. TELEFON :

* BANK :

* KOD DISKAUN :

*BUKTI PEMBAYARAN :
Sila copy (atau salin) bukti transaksi bayaran anda seperti tarikh, masa, jumlah dan no transaksi (jika ada) ke bahagian ini.