Motivasi, Pendidikan, Perniagaan, Kewangan Peribadi

E-Majalah Pemikir Kaya Dilancarkan!

Salam hormat buat semua pembaca!

Sebagaimana yang dijanjikan sebelum ini, saya dengan rasa sukacita dan rendah hati melancarkan edisi sulung e-Majalah Motivasi & Kewangan – ‘Pemikir Kaya’ untuk bacaan dan tatapan semua pembaca.

Semoga perkongsian ini mendapat manfaat dan membantu memperbaiki kewangan dan motivasi para pembaca semua. Alangkah baiknya jika anda dapat kongsikan artikel blog ini kepada rakan-rakan di Facebook agar lebih ramai yang akan mendapat manfaatnya.

Untuk melanggan dan memastikan anda akan terus menerima edisi dan keluaran akan datang, sila daftar nama dan email anda dengan klik banner di bawah:

Saya juga berbesar hati untuk mengajak anda meninggalkan komen sebagai tanda penghargaan kepada saya dan rakan penulis di e-Majalah Pemikir Kaya melalui komen di bawah.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “E-Majalah Pemikir Kaya Dilancarkan!”

 1. prismabiru says:

  terima kasih atas pemberian e-majalah pemikir kaya ini..kandungannya cukup baik dan menarik serta memang menambahkan ilmu utk sy gunakan.amat2 menghargainya..ilmu yg boleh dimanfaatkan utk semua…perkongsian yg dihargai..terima kasih.

 2. rezamahdami says:

  Majalah yang sangat menarik. Bahan bacaan yang cukup baik. Harap dapat diterbitkan secara berkala untuk dijadikan hobi yang sedikit sebanyak dapat membantu membentuk generasi muda dewasa ini yang membesar dalam dunia yang semakin mencabar.

 3. thinkerich says:

  prismabiru,

  Terima kasih kembali, sekira ianya bermanfaat, sebarkanlah kepada kawan-kawan yang lain :)

  rezamahdami,

  InsyaAllah, doakan semoga saya dan rakan penulis yang lain diberikan kemudahan untuk terus berkongsi ilmu untuk manfaat semua supaya ianya dapat diterbitkan secara berkala setiap bulan…Amin :)

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to ppc software, massage beds and web design firm