Motivasi, Pendidikan, Perniagaan, Kewangan Peribadi

PROGRAM AFFILIATE PANDUAN WANG GAJI

Salam para pembaca Pemikir Kaya!

Saya baru sahaja ‘upgrade’ Skrip dan Sistem Program Affiliate bagi ebook Panduan Wang Gaji.

Ini kerana skrip affiliate yang digunakan sebelum ini kurang menarik dan agak sukar untuk rakan affiliate memantau promosi dan jualan masing-masing.

Kepada semua rakan affiliate yang telah mendaftar sebelum ini melalui sistem dan skrip affiliate terdahulu, saya pohon kerjasama tuan puan untuk mendaftar semula melalui sistem affiliate terbaru ini.

DAFTAR DI SINI

 

Berita baiknya di sini, saya juga telah menaikkan komisyen kepada 50% bagi setiap jualan atau RM20 (sebelum ini RM15 setiap jualan) agar semua pembaca blog PemikirKaya boleh mula menjana wang melalui pemasaran affiliate dengan mempromosikan ebook Panduan Wang Gaji.

Mungkin ada di antara pembaca yang masih belum faham tentang program dan pemasaran affiliate ini. Sekiranya tuan puan semua nak tahu, saya sarankan tuan puan dapatkan Laporan Percuma tentang Pemasaran Affiliate melalui laman di bawah;-

www.AffiliateKerajaan.PemikirKaya.com

Semoga tuan puan dapat mempelajari sesuatu melalui laporan tersebut dan seterusnya berupaya menjana pendapatan 3,4 & 5 angka melalui internet secara sampingan.

Semoga berjaya.

Salam kekayaan,

THINKERICH

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to ppc software, massage beds and web design firm